19-06-06

Beefsteak

LS

Net mijn eerste "echte" fietstochtje gedaan. Ben naar "het werk" en terug naar huis gefietst. Een test om te zien hoe ver, hoe lang, hoe veilig etc een woon-werk verkeer per fiets is en of het haalbaar is. Afstand is 30 km enkel. Ik deed er 1 h 30 min over heen en 1 h 10 min terug. Brussel ligt blijkbaar hoger dan Leuven; tenminste ik reed vaker vals plat omhoog richting Brussel.

Ik heb me zo'n  fietsersbroek aangeschaft; zo eentje met een ingenaaid zeemvel-achtig iets om het achterwerk ietwat te beschermen. Onderweg dacht ik dat ik die broek achterstevoren aanhad; my ass deed immers zeer terwijl my private parts daarentegen zich gezellig in de watten konden vleien. Thuisgekomen toch eens nagekeken en ik had die broek toch wel juist aan, tenminste indien het etiketje bij een fietsbroek vanachter hoort ?

Oude toogverhalen van Flandriens over beefsteak in de broek en champagne in de "bidon" schoten me door het hoofd. Ik twijfel of ik het zou proberen of niet ? En hoe dik moet die steak dan zijn ? Hij moet niet gebakken zijn; of ten hoogste bleu of saignant, dat weet ik wel. Misschien weten ze het wel bij de beenhouwer; ik zal het eens vragen bij mijn volgend bezoek ...

14:50 Gepost door Jo | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Looking for a coach ? Een uitdaging coachen.... das nog es een gedacht. Met al mijn bagage :-) .. Wat denk je ... By the way ... ik zal ook aan de start verschijnen.

Gepost door: YS | 19-06-06

broekje heb geen verstand van fietsbroeken maar misschien kun je van twee broeken één maken.. zo heb je aan alle kanten een zacht kussentje :)

Gepost door: Ronald | 19-06-06

Kruiden En zeker de beefstuk niet teveel kruiden ! hihi

Veel succes

Vader Abt

www.bloggen.be/vaderabt

Gepost door: Vader Abt | 20-06-06

Pijnlijk achterste Reken maar dat als je dat elke dag gaat doen je de komende week een zeer pijnlijk achterste mag verwachten. Ik heb een tijd van Jezus-Eik naar Heverlee gefietst (bergop - bergaf - bergop....) en na een weekje leek het wel of mijn kont in brand stond, telkens ik op mijn zadel ging zitten. Vaak zag je me dan ook recht op de pedalen fietsen. Misschien is zo'n gel-zadel nog niet zo slecht om zulke scenarios te voorkomen.

Gepost door: Tom | 20-06-06

castard hadie tri-jo, gij zijt mij ook nogal een castard, zenne. jij moet dat kunnen, zwemmen, fietsen lopen en niet opgeven. good luck, jo.
marco

Gepost door: marc | 20-06-06

jo-velo Mooie tekst, Jo, moeilijk om origineel op te reageren, alle ingrediënten staan erin, ik blijf eraf. Je woorden kregen schoon de volle wind vanachter.

merci,
Marlon.

Gepost door: marlon | 20-06-06

De commentaren zijn gesloten.