01-07-06

Tour

LS

Gisteren naar werk en terug gereden. Heerlijke manier om de dag te beginnen ! Een mens komt boordevol energie op de werkplaats aan, is goedgezind en wil "erin" vliegen. Een geluk dat er douchegelegendheid is bij ons op de hoofdzetel, ik was kletsnat van het zweet toen ik toekwam. 

Wat hinderlijk is, zin de vele rode lichten en het telkens weer moeten optrekken en/of afremmen. Maar vooral de onoplettenheid en het soms bewust hinderen door automobilisten jegens fietsers, ongelooflijk is dat. Fietsen die dan zelf nooit ?

Ik neem me alvast voor om nog meer voorrang te geven aan fietsers. Doen jullie dat ook vanaf nu ? Anders riskeer je een oplawaai van mij, ik bespeur nmlk redelijk veel aggresiviteit tijdens het fietsen, dus pas maar op !

 

Gemiddelde snelheid was 23,6, topsnelheid 48 km/h.

 

Niet zo vet, maar alvast een stuk sneller dan Basso en Ullrich tijdens de Tour !

Flauw, oh wat flauw, ik weet het ...

 

Seffens familiefeest en dan zondag bij mijn ouders, alwaar we de kinderen achterlaten voor een weekje ... een weekje rust komt eraan ... (versta onder rust  "activiteiten niet mogelijk met peuters in huis"; vul zelf maar in)

 

Prettig weekend allemaal !

 

Enne, succes in Brugge aan de Marathonlopers !

12:15 Gepost door Jo | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

week een hele fijne week!!!! geniet ervan.........en kijk af en toe nog eens naar buiten om te zien dat het mooi weer is.

Gepost door: martine | 01-07-06

Genieten Ik weet niet wat je allemaal gaat doen maar geniet maar van een "peuterloze" week.

Gepost door: Ron | 02-07-06

nog sneller? Wil je nog sneller gaan, ik ken wel een Spaanse dokter die goed spul heeft, alleen is hij momenteel moeilik bereikbaar.

Gepost door: Dirk | 02-07-06

De commentaren zijn gesloten.