04-07-06

Loopverbod opgeheven

LS

Gisteren en vandaag nog eens rustig (geen zware inspanningen ivm ozondrempel enz, weet je wel). naar werk en terug naar huis gefietst.

Heb op drie dagen ongeveer evenveel kilometers gedaan als de renners in de Tour op één dag afleggen. Niet normaal wat die kerels daar presteren !

Diegenen die de etappes uitrijden zijn allemaal buitengewone atleten, stuk voor stuk, diegenen die de etappes winnen zijn buitenaardse atleten ... ik heb er toch soms mijn bedenkingen bij.

Maar wanneer ik de vooruitgang zie die ik zelf de laatste paar maanden heb gemaakt, dan denk ik toch dat een atleet, die jarenlang traint en zichzelf een ijzeren discipline oplegt en bijna alles opgeeft voor zijn sport, toch "clean" zo'n Tour uitrijden kan ... ik hoop het toch.

 

Nu verder genieten van het zalige weer. Ciao

 

Ik zou het bijna vergeten, mijn 6 weken loopverbod zijn om ! Ik mag terug lopen  

Zéér binnenkort eens terug proberen ... hopelijk ben ik van die ontstekingsellende af ....

20:19 Gepost door Jo | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Blessure Heerlijk dat je weer mag lopen! Doe je rustig aan? En fietsen is ook heerlijk. Ik klim steeds vaker op die stalen ros nu ik ook niet mag lopen.
Succes met de loop hervattingen

Gepost door: Ron | 05-07-06

zes weken is een eeuwigheid zes weken is een eeuwigheid, dat is zeker, gelukkig is het een ideaal fietsweer, de combinatie lopen en fietsen is iets om naar uit te kijken, veel succes en hopelijk herval je niet

op de blog van sportcoach Paul VDB - http://achterdeschermen.blogspot.com/ - is er altijd boeiende lectuur te sprokkelen over onze sporthelden, misschien kan je bij deze meneer eens om een voorbereidingsschema voor de triathlon bedelen?

Gepost door: loperman | 05-07-06

onthouding hallo tri-jo, zes weken niet lopen, ik weet niet als ik dit zou overleven. het is een hele vastenperiode, 40 dagen, zonder lopen. nog liever bleef ik 6 weken zonder roken, drinken en sex. (ik denk dat niemand dit gelooft ;-))
marc

Gepost door: marc | 05-07-06

Leuk Ja da zal wel, dat ge content zijt dat ge terug moogt lopen. Ik kan er van mee spreken van langdurige kwetsuren. Alhoewel de hitte van de laatste dagen ook niet leuk zijn om voluit te trainen.
mag ik je ook mijn andere blog voorstellen, die ik samen met mijn vrouwtje heb in elkaar geknutselt in aan loop van een kindje dat gaat komen. http://adoptie.skynetblogs.be
Groetjes en succes nog.

Gepost door: Geert | 05-07-06

lopen maar Fijn dat je weer mag lopen Jo... rustig aan hervatten en daarna knallen de tegels weer uit de stoep!

Gepost door: Ronald | 05-07-06

De commentaren zijn gesloten.