12-07-06

Requiem voor een fiets

LS

 

Aan de onverlaat die de euvele moed had mijn fiets te stelen de vorige avond in Leuven (en daardoor mijn kater enkel groter maakte).

Indien ik je ooit tegenkom op die fiets in Leuven, dan zal het je beste dag niet zijn. Ik geef je een pak slaag dat je nog lang heugen zal, dat garandeer ik je ! Probeer maar te gaan lopen, ik loop toch langer dan jij !

Het kan me niet schelen of je man of vrouw ben, student of kruidenier, gay of hetero, blank of geel ... bont en blauw word je toch !

Ik weet het, netjes is het niet en geweld is in deze tijden van (on)verdraagzaamheid politiek helemaal incorrect. Maar deugd zal het mij doen en een lesje zal het wezen voor de lagere levensvorm die de fiets jatte. Die rat zal daarna wel van andermans fiets blijven ! Maar ik weet het achteraf goedgemaakt; we gaan daarna samen naar de politie aangifte doen, (ik zal je zelfs ondersteunen) misschien drinken we wel een  pint nadien (op jouw kosten wel te verstaan ).

Wat mijn is mijn is, wat dijn is dijn is ... blijf met je poten van andermans gerief lelijke dief !

 

 

PS : wat de zaak nog erger maakt is dat het de fiets van mijn lieve wederhelft is/was ! 

19:34 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

aha! dus als we da goe begrijpen, oefen jij, stoere bink, de triathlon op een vrouwenfiets???
tiens tiens...
jouw kater indachtig, kan het nie gewoon zijn dat ge gewoon nie meer wist waar ge hem precies had neergeplant??? en uit schrik om dit aan vrouwlief op te biechten... ? ;-)

Gepost door: k | 12-07-06

@ K wat is daar nu zo vreemd aan ? ik loop toch ook op stiletto's en met roze Lederhösen ?

Gepost door: Jo | 12-07-06

@k en @Jo en op muziek van Celine Dion, gebracht door Ziarese Bantoekrijgers...

Gepost door: Marcel | 13-07-06

Kloten Dat is zwaar kloten! In Arabische landen hakken ze gewoon een hand af. Punt. Lijkt me ook wel wat ipv een pak slaag. Het is gewoon tuig uit de goot en dat roei je niet uit. Helaas..

Gepost door: Ron | 14-07-06

De commentaren zijn gesloten.