07-08-06

I'm back

LS

 

Ons verlof in Duitsland zit er al een tijdje op; het was wunderschön, wunderbahr undsoweiter. Mooi weer, lekker eten, spelen in de Weser, spelen met de kinderen, (veel) lezen, lekkere wijn. Ik ben zeker niet vermagerd. Integendeel ik heb er een bandje vet rond mijn lijf van gekregen. 't Is allemaal relatief natuurlijk, maar toch een paar kilotjes genieten hangen eraan ;-)

 

Ik ben wel nog niet naar de werkplaats geweest. Ik heb namelijk de maand augustus "ouderschapsverlof" genomen. (in België bestaat de mogelijkheid om per kind 3 maand ouderschapsverlof te nemen. Deze 3 maand kunnen in éénmaal opgenomen worden of 3 x 1 maand of als part-time gedurende langere periode.  nvdr)

Voor dat jullie beginnen denken "wauw, een maand luilekker vakantie , wat een gelukzak die Jo".  Minder werk heb ik er wel niet door hoor. De twee kids houden me lekker bezig en ik ben redelijk moe op het einde van de dag. (voor alle duidelijkheid, mijn vriendin is uit werken; dus ik ben alleen met de kinderen overdag)

 

De luilekkervakantie is voorbij en dat geldt ook voor het niet-lopen.

Stijf ben ik van het lopen gisteren. Heb voor het eerst sinds ik mijn Marathon uitstrompelde 5 km gelopen (30 minuten deed ik erover) en vandaag zijn mijn bovenbenen pijnlijk stijf.

 

Tussenstand in aanloop naar mijn Triathlon;

gelopen 8 km

gefietst : 300 km

gezwommen : 0 m

 

Tot binnenkort.

22:36 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

welcome back welcome back Jo !!

Gepost door: Hans | 07-08-06

Kilo's Ja, de kilo's zitten er bij mij ook aan. Komt ook door de Duitse keuken. Spatzel, schnitzel, brat kartoffel, en een emmer bier. Wat wil je?

Gepost door: Ron | 07-08-06

veel gewicht in de schaal ik kan erover meespreken!
nu moét ik wel aan sport gaan doen...
ofwel... gewoon een nieuw garderobe aanschaffen natuurlijk! ;-)

Gepost door: k | 08-08-06

Van je buur(landen) moet je het hebben... Ben voor een paar dagen naar Zuid-West Engeland geweest. Ook bij mij zijn er een paar (ongewenste) kilo's bijgekomen.

Ik denk dat Duitsers en Engelsen zowat op hetzelfde (lage) niveau zitten als het voeding betreft. Vooral de combinatie van voedsel dat je op je bord krijgt. En de grote pinten bier is ook een gemen deler.

Nu ja, degustibus coloribusque non disputandum est.

PS : 5 km in 30 min. Ben ik verkeerd wanneer ik extrapoleer en besluit dat je tegen 10km/uur loopt en aldus de marathon in iets meer dan 4 uur zou kunnen lopen op dit moment ? Da's een serieuze verbetering van je persoonlijk record, zou ik zo zeggen...

Gepost door: Marcel | 09-08-06

wow Welkom terug Jo
en Wow Jo, een triathlon?? heftig.. succes met trainen!!
maar dat zwemmen.. brrrr.. de meeste hardlopers houden wel van fietsen maar niet van zwemmen... hoe zit dat met jou?

Gepost door: Ronald | 09-08-06

De commentaren zijn gesloten.