17-08-06

SPAM

LS

 

Ik krijg er wat van. Spam; ongewenste emails in mijn "mailbox". De meeste van die mails garanderen mij een penisverlenging. Dat moet stoppen ! Alstublieft !  Ik kan niet meer. Mijn orgaan is ondertussen zodanig lang dat ik met een serieuse buidelzak joggen moet en ik sterk overweeg een tandem te kopen om te gaan fietsen. Ik zie bij wijze van spreken het bos niet meer door mijn boom. Al blijft het natuurlijk wel een hulpmiddel om een wedstrijd met "een lengte voorsprong" te winnen.

image007

Liposuctie, nog een geliefd onderwerp van die mails. Eigenlijk heffen die mails mekaar op; de ene wil je er zoveel mogelijk laten insteken, de andere wil je er zoveel mogelijk laten uithalen.

Flauw flauw, infantiel idioot, platvloers, etc ... ik weet het, ik ben moe, ik ben aan het afkicken van mijn "runnershigh". Ik gooi dit item er morgen terug af ! Beloofd !

Wat ik eigenlijk zeggen wilde : Ik fietste vandaag 40 km en liep daarjuist langs "de vaart" naar de jachthaven van Leuven en terug. 10 km. Het lopen ging goed, km 7 had ik een steek, km 8 een kleine pijnscheut ter hoogte van mijn ex-verrokken spier, maar buiten dat liep het rustig vlot.

Ik had een gewoon katoenen T-shirt aan. Moet je af en toe eens doen, dan weet je weer waarom je een beetje meer geld uitgeeft aan "loopspullen". Nat, koud en zwaar wordt zo'n katoenen shirt wanneer je aan het lopen bent. Niet aangenaam. Maar het lopen zelf was dat wel ! Slaapwel

23:57 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Katoen 'Vi@gra Vi@gra Ik loop net graag met een katoenen shirt.

Nee dit is geen spam.

Greetz

Gepost door: Pauwtje | 18-08-06

15.000 Blijkbaar was ik nummer 15.000.
Joepie

(dit was ook geen spam)

Gepost door: Pauwtje | 18-08-06

Doelgerichte SPAM Die mensen weten wel naar wie ze het moeten sturen. 't Zal je leren om kwistig foto's van jezelf uit te delen. Dat van die IQ-verhogers heb je lekker verzwegen...

Keep on running, mon ami. Je bent op goeie weg

Gepost door: Marcel | 18-08-06

Ben hier weer komen piepen Vond het leuk om nog eens langs te komen en bij te lezen. Ben die spam ook meer dan beu. Groetjes.

Gepost door: gidsjoris | 18-08-06

Hoi Dag Jo, ik wens je in ieder geval succes met je trainingen voor de triathlon. Spijtig dat het fietsen er tussen zit. Heb 23 jaar geleden nog competitie gezwommen en dat zal nog wel gaan. Maar dat fietsen 180 km,pfft dat zie ik niet zitten. En eerlijk, ik denk dat familie dit thuis ook niet zien zitten. Ze beginnen nu al te ... als ik iedere dag ga lopen!! Veel succes
Rudi

Gepost door: rudi | 18-08-06

Spam Als je ook regeert op die Nigeriaanse Spam waarin miljoenen belooft worden, kun je wat duurdere sport spulletjes aanschaffen ;-)

Gepost door: Ron | 19-08-06

De commentaren zijn gesloten.