14-09-06

Haute couture !

LS

Eindelijk thuis, bekaf, 5 uur blijft vroeg opstaan.
Net nog tikkertje in de tuin gespeeld met de "klein mannen".  Ongelooflijk hoeveel energie die hebben hé ? Blijft fantastisch om daarmee te ravotten. Dat ravotten zal trouwens mijn hele, edoch niet te onderschatten, sportieve prestatie van vandaag zijn.
Ik blijf avondje thuis met vrouwlief. 

"Joloopt ligt onder de sloef"; hoor ik daar iemand links achteraan smalend fluisteren ? Maar jongen toch, je zou die sloef eens moeten zien, je moet dat sloefje eens passen, dat is maatwerk meneer, du faite sur mesure ! Onbetaalbaar gewoon, wat zeg ik ? dat kan je zelfs niet vinden moest je ernaar zoeken, dat soort sloef, dat vindt jou wel  ...

 

Slaap wel ! 

18:46 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

tis maar hoe je't bekijkt vrouwen daarentegen zien in die "sloefen" gasten die simpelweg gelukkig zijn thuis, bij hun lief en klein mannen...
een begerenswaardige positie quoi!

Gepost door: k | 14-09-06

Alles is relatief Ik zou tekenen hoor, voor zo'n "sloef". Maar eigenlijk heb ik er al eentje, dus 'k mag zeker niet klagen ;-) "Evenwicht" is het sleutelwoord zou ik zeggen, dus tijd voor 't lopen betekent ook tijd nemen voor 't vrouwke en de kindjes, dat heb je goed gesnapt.

Gepost door: Julie | 15-09-06

?? Sloef Jo?? Ehhh, ja, wat betekent dat...

Gepost door: Ron | 15-09-06

de zaal je weet toch, jo dat links achteraan de zaal steeds de nurken zitten? mannen met lange tenen en hangborsten. echte mannen spelen tikkertje, en kijken met hun vrouwtje naar TV, al is er enkel kojak of der alte te zien. dat is echte mannenliefde.
vanuit linksachter in de zaal. marco

Gepost door: marc | 15-09-06

grootgenoegen Buiten een avondje onder de sloef is het groot genoegen idd ook een leuke plaats om te vertoeven, ik ben er ook al meerdere malen iets gaan eten, lekker!
Geraak je smiddags soms nog in het zonienwoud? Ik werk nu bij ING en kan smiddags niet meer tot daar geraken, lopen is er smiddags zelfs nog niet van gekomen, maar mss kan het park aan het koninklijk paleis in de toekomst voor die uitspattingen dienen. Eerst die marathon in Berlijn goed verteren, pronostieken zijn welkom!
grote groeten,

Gepost door: woudloper pi | 16-09-06

De commentaren zijn gesloten.