22-09-06

Stop !

LS

Voor jullie me blijven overladen met steunbetuigingen, die allemaal welgekomen en fijn te krijgen zijn, ik heb momenteel geen klierkoorts. Nu heb ik gewoon een klein griepje.

Ik heb het enige tijd geleden klierkoorts gehad (een milde? variant) en moet bij de kleinste griep of verkoudheid het rustig aan doen en erop letten dat ik me niet zieker maak door te veel energie te verspillen. De bacillen "eruit zweten" door eens goed te sporten is niet meer aan te raden; rust is een betere remedie.

Het is niet zo dat ik momenteel out ben voor enkele weken of zo. Ik dacht eenmaal die klierkoorts gehad en dan ben je ervan af, maar blijkt nu dat het soms heel lang in je lijf kan blijven zitten ?

Zijn er misschien nog mensen die hier "ervaring" mee hebben ?

 

 

Zoonlief is vandaag ziekjes thuisgekomen van school; koorts, hoesten, loopneus ... hopelijk wordt het een "healing weekend"

21:53 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ge hebt ons allemaal goe liggen gehad he Jo! Maar 't geeft niet hoor, want 't nieuws dat je niet weken out zal zijn maakt veel goed. Goed rusten en er dan binnenkort weer tegenaan! Vaderliefde is ... samen uitzieken in de zetel en met zoonlief een filmpje kijken.

Gepost door: Julie | 23-09-06

autumn blues... ge staat niet alleen; wij zijn hier thuis allemaal nogal aan de lome kant de laatste dagen; om 22u als een blok in slaap vallen bij een goeie film, 's morgens niet fit, keelpijntjes, snotneuzen... het vallen van de blaren dus.
een goei vitaminekuur (baat het niet dan schaadt het niet) en op de weekendnamiddagen gewoon met zijn allen lekker lui wezen. uiltjes vangen hoeft niet persé de fauna te bedreigen ;-)
Wij doen mee!
Slaapwel!

Gepost door: k | 23-09-06

triathlon heeft iemand informatie over een traithlon stuur dat dan naar klomp.fam@hetnet.nl

Gepost door: bartje | 07-03-07

De commentaren zijn gesloten.