04-11-06

Van geen kanten

LS

Net terug van een loopje, nu ja loopje, een sukkeldrafje is een betere beschrijving. Ik was vertrokken met het idee van een 10 à 15 km af te haspelen. Het is ideaal loopweer; 10 °C , zonnetje, weinig wind. Ik raakte echter totaal niet in een "loopritme"; maagoprispingen, kortademigheid, plaspauze, (darm)kramp, ik moest eraan geloven. Het liep voor gene meter, het liep langs geen kanten. 30 minuten later en na 5 km kwam ik terug thuis aan. Enfin ik heb tenminste nen effort gedaan. Morgen beter n'est-ce pas ?.

Waarschijnlijk is de lekkere wijn van gisteravond en het spicy food van deze noen niet vreemd aan mijn belabberde prestatie van daarnet.

"Laat dat dan staan, Jo"  zegt U ? Wat !? Gij zijt gij zekers niet goed zekers ? Lekkere wijn versmaden, een heerlijk gekruide Indische schotel onaangeroerd terzijde schuiven ? Ben je niet lekker ?
"Doe het dan met mate" zegt U ? Met maten ? Maar ik doe niets liever dan eten en drinken met mijn maten ! Ne mens leeft tenslotte maar ene keer hé ? En als die mens dan het geluk heeft te kunnen profiteren van het goede en lekkere des levens, welnu dan zou deze mens het een misdaad vinden van die kelk te laten passeren ! Santé begot ! Doe ze nog eens vol !

15:43 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Geneugten You're my man, Jo !

Ik ben zelf ook wel bereid om, qua lichaamsgewicht, enigszins water in de wijn te doen (maar niet te veel !), maar verder ga ik toch niet.

Het kwijt spelen van een 4-tal kilo heeft me, zo vind ik zelf, al behoorlijk wat karakter gevergd, dus vind ik het normaal dat af en toe de teugels ook wel eens mogen worden gevierd.

Ik bekijk het ook anders. Dankzij het lopen (en de calorieën die daarbij worden verbrand), bezorgen we onszelf een 'bonus' waardoor we (bijna) straffeloos de geneugten van het leven kunnen blijven proeven.

Ondertussen blijf ik met ademloze bewondering je project volgen om een triatlon te volbrengen.

Overigens las ik enkele posts terug dat er sprake was van 5 kilometer zwemmen. Ik denk echter dat het bij een triatlon 'maar' over 3,8 kilometer gaat.

Dat wordt dus helemaal a piece of cake !


Gepost door: Wim | 05-11-06

da's gesproken sè! eindelijk een sportblog waar ik me mee kan identificeren! ;-)

Gepost door: k | 05-11-06

Geef niets Altijd lekker om eens te zondigen met eten. Doe ik ook altijd graag op zaterdag. En over een paardagen loop je de kilotjes er wel weer van af. Enjoy life

Gepost door: Rich@rd | 05-11-06

Je bent gewoon een Bourgondiër en daar verandert niemand iets aan!

Gepost door: Ron | 07-11-06

De commentaren zijn gesloten.