12-11-06

Paddenstoelen !

LS

 

Een beestig goed (& zwaar) weekend. Een heerlijke feestavond; in gang geschoten door het knallen van champagne kurken, die een  karavaan smakelijke hapjes aankondigden met nadien twee heerlijke hoofdschotels, gevolgd door een dessertbordje om U tegen te zeggen. De lekkere wijnen maakten het geheel compleet. Funky beats en groovy sounds (en het nodige gerstenat) deden de beentjes loskomen en my baby and me shaketen de night away tot 04h30 's morgens. Mijn ouders waren zo lief om op onze twee bengels te passen en dus konden we uitslapen, maar we waren toch al wakker om 09h00. Beetje zombie zijn we nog steeds, maar dan wel zombies met een glimlach ;-)

 

Euh, ik heb de reacties om mijn vorige post gelezen, dan mijn post herlezen, ben gaan kijken naar mijn horloge dat ik droeg en ik moet spijtig genoeg iets rechtzetten, ik deed 26 minuten op die 7 kilometer. en niet 20 minuten. Best wel héél snel voor mijn doen, maar dus lang niet 21 km/h !  (I wish)

Ik beloof vanaf nu mijn opgegeven tijden en kilometers dubbel na te kijken (en een beetje minder van die zelfgeplukte wilde paddenstoelen te eten ...)

 

 

PS : Totaal niets aan sport gedaan dit weekend; behalve met de fiets naar de afhaalchinees geweest (geen zin om te koken), met de kids naar de speeltuin gewandeld en gedanst, véél gedanst ... 

20:24 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Danstraining Had je je Polar op tijdens het dansen (en eten). Dan kan je weten hoeveel kcals je verbruikt hebt. Je zou er nog van kunnen verschieten!

Gepost door: Byrntie | 12-11-06

mo vent toch! 7 km op 26 minuten dat is nóg 16 km per uur! (alsi k mijn regeltje van 3 tenminste tegoei onder de knie heb)
wow, tzal wel zijn dat gij toen speciaal paddestoelenelexir in uw bloed had zitten!
en geen bijwerkingen nadien? anders wil bob vast en zeker weten waar hij die kan vinden! :-)
dansen is absoluut de leukste manier om conditie op te bouwen: ge krijgt er energie van, it makes us happy, het brengt je in trance en it's good for loooovvve! way to go!

Gepost door: k | 13-11-06

Met het hijsen van biertjes train je mooi je bovenlichaam!

Gepost door: Ron | 13-11-06

De commentaren zijn gesloten.