31-12-06

EindejaarsCorrida 2006 Leuven

LS

Met een redelijk tevreden gevoel dit korte verslagje.

Start om 11h00 voor het station van Leuven op het Martelarenplein.

Ik was beetje te laat thuis vertrokken, heb dus als een halve gare moeten fietsen om op tijd aan te komen. Fiets afgesloten, rugzakje bij de bewaring afgegeven en dan naar de startplaats gespurt waar ik aankwam net op het moment dat het startsignaal gegeven werd. Het duurde dan wel even voor dat ik aan lopen toe kwam, ik stond namelijk helemaal achteraan en had zicht op 1999 achterwerken.

Wedstrijd was 12 km gespreid over 3 ronden van 4 km. Mogelijkheid bestond om mee te doen aan de 4, 8 of 12 km wedstrijd. Dit had tot gevolg dat er elke ronde een pak minder deelnemers waren. en er dus sneller gelopen kon worden.

Zo heb ik het ook gedaan; eerste ronde rustig aan , geen last van mijn knie, tweede ronde sneller gelopen, geen last van knie, derde ronde snel (voor mijn doen toch) gelopen, van km 9 tot +/- km 10 pijn in de knie, maar die is vanzelf verdwenen en ik heb er nu geen last van. Heb mijn 12 km afgehaspeld, net binnen het uur. Ik ben een tevreden mens.

 

Er waren geen drankpostjes, er was geen kilometeraanduiding, er was een lange file aan de aankomst waarbij minder sportieve lieden naar hartelust tientallen plaatsen in de aankomsttabellen wonnen, etc ...

De organisatie was dus niet optimaal en het zou me niet verbazen dat er een flinke winst gemaakt is aan dit evenement, maar ik heb me er bewust niet aan geërgerd;  het hoofddoel was immers het jaar in schoonheid eindigen tijdens een leuke wedstrijd in een van de mooiste steden van de wereld.

Het was fijn lopen op het autovrije parcours, (wat mij betreft mag Leuven permanent autovrij blijven), er was, ondanks het mindere weder (gelukkig zonder regen) redelijk wat belangstelling, een jazzbandje zorgde voor de muzikale omlijsting, verklede deelnemers droegen hun steentje bij tot de feestsfeer. Wat mij betreft; het begin van een lange vriendschap !

 

Graag sluit ik af met de beste wensen voor het nieuwe jaar. Mijn wens aan de paar bekende en aan de vele onbekende lezers voor 2007 : simpelweg gelukkig zijn !

 

Tot volgend jaar !

16:09 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

knap!! wow Jo, knap gelopen hoor en dat na een allesbehalve ideale warming up! Heel ferm. Geniet nog van de eindejaarsfeesten en m'n beste wensen voor 2007!!

Gepost door: Ruthje | 31-12-06

Super Een superprestatie .. geniet van het oudejaar en heel veel geluk in 2007 !!

Gepost door: Edith | 31-12-06

Proficiat Knap gelopen daar in Leuven. De organisatie kon inderdaad beter, maar de sfeer was toch wel goed! 'k Wens je een gelukkig en sportief 2007!

Gepost door: Julie | 01-01-07

Bonnana bonne année, bonne année,....olé olé,... etc etc,....

Gepost door: bro | 01-01-07

Leuven Onze beste wederwensen, Jo met als kroon op het werk een prima marathon in Barcelona, die nu toch wel in sneltreinvaart dichterbij komt ...
Prima gelopen in Leuven !

Gepost door: frank spencer | 01-01-07

2007 super gelopen Jo, en rest mij nog jou een TOP 2007 te wensen!

Gepost door: Ronald | 01-01-07

merci bedankt voor de mooie lijntjes op mijn blog. echt waar, ik was er zelfs een beetje van aangedaan.
dag jo, doe het goed dit jaar.
marc

Gepost door: marc | 02-01-07

crescendo Jo, je wordt nog een echte flyer, zowel het lopen als het schrijven glijdt je van het lenige lijf: je slimme hersenen hanteren de snelle benen van een vlotte pen.

Gepost door: marlon | 02-01-07

Een heel goed en snel jaar 2007
Groeten wanno

Gepost door: wanno | 02-01-07

"domweg" gelukkig zijn... fijn je terug te lezen!!

simpelweg gelukkig zijn ... het gaat de simpelen van geest het best af!
als geboren piekeraar lijkt me dat soms een ongelooflijke zegen... al dat denken maakt ne mens maar moe, denk ik :-)
soit, ik wens jou (onder andere)! een volledig blessurevrij en supersportief jaar. de lenigheid van elastigirl, de kracht van Mr Incredible, de snelheid van Dash en... de bescheidenheid van Violet! ;-)
sloanche!

Gepost door: k | 03-01-07

De commentaren zijn gesloten.