04-01-07

one day I'll fly away ...

LS

 

Gisterenavond mijn eerste loopje van het verse jaar overleefd.

Redelijk slecht ging het, afzien was het, kouder werd het. Even kijken; ik had last van krampgevoel in mijn rechterkuit (vandaag nog steeds), hinder van een pijnlijk stekend gevoel aan de achterkant van het linkerbovenbeen, mijn knie deed echt pijn zodat ik uit bezorgdheid om verder of echt letsel te voorkomen, na 7 km gedwongen enige minuten gewandeld heb maar door de koude toch maar langzaam terug naar huis gelopen heb. Voorst heb ik een ferme steek gehad langs de rechterkant, maar die was na enkele "boeren" laten na enige minuten weer verdwenen.

Ik liep met mijn 2 liter camelbak rugzakje, ik heb dat om mee te gaan fietsen maar men kan er eigenlijk evengoed mee lopen. Het zit redelijk vast op de rug en wordt dmv een borstbandje op zijn plaats gehouden. Het enige nadeel is het geluid.
Dat klotsend water maakt echt veel lawaai, met enige verbeelding waant men zich aan het strand of ergens in de nabijheid van een watervalletje of stroomversnelling ofzo. Na even lopen went men hier wel aan, maar de eerste meters is het echt schrikken van het lawaai.

Enfin, ik heb 10 km "gelopen"; nog altijd beter dan gelijk ne zak in de zetel te zitten of zoals een plant gedurende uren een computerspelletje te spelen. Ik moet helaas tot mijn schade en schande bekennen dat ik dat laatste wel vaker doe de laatste tijd. Ik heb namelijk een nieuwe flightsimulater gekocht (ik was mijn oude al te gewend) en ik "vlieg", meestal 's avonds (heel) laat, uren aan een stuk ...

15:39 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

ai hopelijk geen knieblessure Jo! Ik heb ook een camelbak, ben er wel tevreden over en als je zoals ik met een MP3-speler loopt hoor je dat klotsen toch niet en dat een ander er 't zijne maar van denkt, denk ik dan :-)

Gepost door: Ruthje | 04-01-07

@ klotsende Icarus wees een hoogvlieger die toch met zijn voetjes op de grond blijft hé! ;-)

ps: een nieuwe rage: de quartetlon ! lopen, zwemmen, fietsen en.. vliegen! ;-)

Gepost door: k | 04-01-07

kriepende karren... hé jo, je lijkt wijl mijn grootmoeder zaliger, nooit zwijgend over haar pijntjes en kwaaltjes ;-)
ze is geen honderd geworden maar het scheelde niet veel!
beste wensen, maat. marc.

Gepost door: marc | 04-01-07

Kamikazes je vertelt zo weinig over zwemtrainingen Jo.
'k Denk dat het toch eens tijd wordt dat je de 3 sporten eens gecombineerd uitprobeert. Kwestie van eens te testen of bepaalde spieren/gewrichten niet in de knoop slaan.
Waarom hadden die japanse kamikazes ook al weer een helm op ?

Gepost door: IBM | 05-01-07

Flight Simulator X ? Heb je hem ook gekocht Jo ? Neig spelleke he. Ik heb er tot wanhoop van mijn echtgenote ook al heel wat vlieguren op zitten :-)

Gepost door: Hans | 05-01-07

Flight sim pas je wel op voor hoge gebouwen??

Gepost door: Ronald | 06-01-07

Vocht Een Camelbag bij een loop van 10 km? Met jou krakkemikkig onderstel zou ik het eens met een rolator proberen ;-))

Gepost door: Ron | 06-01-07

De commentaren zijn gesloten.