11-01-07

kamikaze squirrel

LS

 

Eergisteren dinsdag heb ik mijn loopplunje 's avonds nog eens aangetrokken om 15 km te lopen ... tenminste, dat was de bedoeling toch. Een halve kilometer later stond ik echter reeds stil, noodgedwongen.

Ik had al reeds een soort kramp in mijn kuit sinds maandag en ik dacht dat ik die er wel even uit zou lopen ... mis poes dus. Echte pijnscheuten in mijn kuit (en mijn knie) deden mij stoppen, ik had geen zin om een echte kwetsuur op te lopen of een bestaande kwetsuur te verergeren.

Mijn teerbeminde keek raar op toen ik na een tiental minuten alweer binnenwandelde en was dadelijk paraat om mijn kuit te masseren. Deze goede zorgen en een paar dagen rust deden de kramp min of meer verdwijnen.

Het plan was om deze middag in het Zoniën-woud te lopen om te zien hoe het met mijn gestel gesteld is met het oog op de 10 km jogging in Mol komende zondag; maar de stormwind en de vrees om een eekhoorn, met eikenboom er nog aan, op mijn hoofd te krijgen beslisten daar anders over.

Morgenmiddag volgende test, vanavond geniet ik nog van de massage van zij die Jo Loopt lopen laat en Jo loopt met goesting terug naar huis lopen doet.

 

Goodnight to all

19:58 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Mol dus jij komt zondag ook naar Mol? Super!!! Tot dan!!

Gepost door: Ruthje | 11-01-07

knaagdieralert! wel grappig dat je over die kamikaze squirrel begint. ik las in de week in de krant dat er in de States een postbode was "aangevallen" door een eekhoorn toen ze zich op de oprit van iemand's huis begaf.
da beest was via haar benen razendsnel naar haar rug geklommen en ze stond vol schrammen. of die treerat zijn/haar tanden gebruikt had, weet ik niet meer, maar een "lovebite "zal het zeker niet geweest zijn...
tot zondag!!!

Gepost door: k | 12-01-07

Mol Hopelijk valt de schade nog mee met de onfortuinlijke kuit en kunnen we jouw kunsten bewonderen komende zondag in Mol.
Geniet van de massages en tot zondag !

Gepost door: frank spencer | 12-01-07

De commentaren zijn gesloten.