07-06-07

Office Flunkey

LS

 

Benchmarking, direct wins, quickwins, SMART, workgroup, action plans, etc  ... de hele voormiddag heb ik weer doorgebracht met het aanhoren van de nieuwste modewoorden in het managersjargon. Spreadsheets, grafiekjes en procenten vlogen door de lucht, de ene al surrealistischer dan de andere ... We hebben er net een reorganisatie opzitten en nu stelt men vast dat er toch wel een hele hoop kennis weggesaneerd is en ... enfin ik wil niet doordrammen over werkethiek en moraal, daar dient deze blog niet voor.

Feit is; ik moest er 's middags absoluut echt eens tussenuit en ben een drie kwartier kunnen gaan lopen in het Zonïenwoud ! Yihaa ! De kuit deed gewillig mee, het leek wel alsof heel mijn lichaam die opgeklopte lucht, zwanger van holle woorden en loze beloften wou uitspuwen en uitzweten ... man, deed dat deugd , dat korte loopje ... Ik kon er weer tegen, tegen een namiddag administratie, papieren procedures, ISO-papieren, audits etc, die mijn echte werk in de weg liggen, proberen in de juiste kanalen te leiden.

 

Ik kan echter - niet geheel zonder vreugde - melden, dat ik een Office Flunkey toegewezen kreeg, die zich zeer binnenkort (op 18/06 om precies te zijn) over de admistratieve zaken zal ontfermen. Hij zal dat goed doen, my flunkey, daar ben ik van overtuigd, 't is echt een kolfje naar zijn hand.


Ik kijk er naar uit, meer tijd om me op delicate zaken te concentreren komt eraan .... belangrijke zaken zoals daar zijn : joggen in het bos, loopschema's uitwerken, wedstrijden plannen, etc .

 

Morgen heb ik een dagje verlof !  "Lekker uitrusten", zegt u ? Had u gedacht, een volle agenda morgen; verbouwen weet U wel !? Ramen dienen bekeken, keukentoestellen gekeurd, verlichting aanschouwd ... Ik ga morgenavond vast en zeker joggen ...

 

Nu nog even mijn moestuintje verzorgen, dan wat deemsteren op het terras met een glaasje vino in het gezelschap van de schoonste dame van deze derde dimentie

 

PS : Voor alle duidelijkheid en om eventuele misverstanden te vermijden, ik ben zelf ook een office flunkey en om het met de woorden van Eric Arthur Blair te zeggen "All flunkeys are equal"  (but some are more pig-like than others)

21:04 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

VErklaar u nader Een office flunkey? Wa's da voor een beest? Leg eens uit zodat ik tenminste weet of ik u uit moet lachen of jaloers moet zijn :-)

Gepost door: Julie | 07-06-07

nu maar hopen voor jou dat je office flunkey jouw frivole couleur locale-schap goed kan pruimen! maar daar ben ik precies wel gerust in ;-)
veel sterkte vandaag. en remember: altijd ja knikken als die mooiste dame van de derde dimentie haar voorkeur oppert!! :-)
that's my boy!

Gepost door: k | 08-06-07

oh my god! heb zonet je blog ontdekt en je uitgebreide verslag van de eerste marathon gelezen. heb eindeloos veel respect voor je! en dan volgend jaar de triathlon. Ja man... goed bezig!!!

Gepost door: Jess | 08-06-07

Nog veel plezier met verbouwen, moestuintjejoggen en ... deemsteren.

Gepost door: gidsjoris | 08-06-07

merci... voor je bemoedigende woorden op mijn blog, Jo !
Mss zie ik het nu wel wat somber in, maar als je zo al drie weken thuis zit, spoken er wel eens wat muizenissen door je hoofd hé ! Greets en goei wknd,

Gepost door: Steven | 09-06-07

Funny, ben zowat voor dezelfde reden gestart met lopen (wel nog maar pas) en het doet inderdaad fantastisch deugd na een dag geblaas en gezaag op het werk ! (zeker in het bos !)
Mijn tuintje is wel nog een afvalberg, en met ramen had ik vandaag ook wel wat te maken: een paar zelf gemaakt en geplaatst. resultaat: met mijn bovenfrees een gat in mijn been kunnen boren. 3 dagen out :-(
triathlon is straf... veel succes alvast !

Gepost door: Merddin | 10-06-07

De commentaren zijn gesloten.