24-06-07

Kamelenbrood

LS

 

Daarstraks loopje van +/- 8 km gedaan met knieband en camelback.

Het nieuws is goed, de knie hield zich goed. Die kniebandjes werken dus echt en ik moet dus echt de zelfdiscipline hebben om die telkens aan te doen.

"Met camelback lopen ? Wat loopt die Joloopt met een camelback op zijn rug voor zo'n kort stukje ?" vraagt de attente lezer zich misschien af.  Heeft Joloopt zo'n (na)dorst van het schoolfeest - dat dit weekend plaatsvond en waarop zijn twee kindjes met hun vriendjes op zaterdag een fantastisch toneelstukje ten berde brachten en zich daarna te pletter amuseerden op het springkasteel in de tenten en op de paardenmolen, die Joloopt samen met een paar andere papa's in elkaar had gezet, en op zondag tijdens het schoolrestaurant van het lekkere eten genoten en zich nogmaals konden uitleven op alle speelattracties - misschien?


Neen, dat was het niet, Joloopt is eerst naar de broodautmaat gelopen, heeft daar een brood uit de muur gehaald en is met dat brood in de camelback verder gelopen.

Er past dus wel degelijk een gesneden multigranen brood in een camelback, moest iemand zich dat al eens afgevraagd hebben maar nog niet de moeite of de goesting gehad hebben om dat eens bij wijze van experiment te proberen.

 

Het loopje zelf ging al bij al redelijk goed, het werd pas echt leuk toen ik bijna thuis was, toen was de hele anatomische mikmak redelijk opgewarmd zullen we maar zeggen en was het lopen een feest.

 

Graag sluit ik echter af met een gedachte aan mensen die op dit moment bezig zijn met het revalideringsproces van hun ziek of van een heelkundige ingreep herstellend kind. Veel sterkte aan hen en hun naaste familie ! Geen paniek, ik  begin geen evangelische blogroep of zo, ik las echter net een paar blogs van ouders die een kind hebben die een zware heelkundige ingreep onderging. Zelf ouder zijnde, deed me dat vanzelfsprekend iets, diep vanbinnen. En omdat ik ervan overtuigd ben dat positieve gedachten helpen, daarom, sterkte !

 

Nu ga ik bedstede toe, morgenvroeg om 05h00 gaat de wekker ... tzal weer vroeg dag zijn ...

23:37 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

oef! ik ben zo content dat ik eindelijk van die prangende vraag verlost ben: een gesneden multigranenbrood past dus in een camelback!
als je nu nog eens wil bevestigen of het ook lukt met een ongesneden zwart exemplaar, dan kan ik stellen - naar analaogie met Amerikaanse advocatenreeksen - "no further questions". met dank!

Gepost door: k | 25-06-07

@ k de camelback werd gedragen door een onbesneden zwart exemplaar

hopende u hiermede van dienst geweest te zijn, verblijven wij , met de meeste hoogachting ... (advocatentaal weet je wel)

Gepost door: Jo | 25-06-07

sterk! euh... this is more information than I can take.
can we go back to the soft poetry again? ;-)


ps: ik hoop dat het een kléin broodje was... ;-)

Gepost door: k | 25-06-07

Sikkepit oorlogsvloot sikkepit "anatomische mikmak redelijk opgewarmd" ??? dit moet codetaal zijn.

't Lopen gaat dus beter, heb ik begrepen. Alleen, als je praat zoals je schrijft, blijf je een geheimzinnige kerel

Gepost door: ibm | 25-06-07

De commentaren zijn gesloten.