20-08-07

Straatfeest

LS

 

Eergisteren het jaarlijkse straatfeest gehad. 's Morgens alles klaarzetten, salades en vlees voorbereiden voor het eten 's avonds. Springkasteel en spelletjes voor de kinderen. Vanaf het begin van de namiddag werd de aperitief uitgeschonken en kon het gezellig kletsen en zeveren met de buren (oud en nieuwe) beginnen. De hele straat werd onverwacht ook nog getrakteerd op champagne door een pas gehuwd stel, hetgeen hielp om de sfeer er in te brengen. De vrolijke noot werd gevonden en volgehouden tot 03h00 zondag ochtend.

Zondag rond 13hoo, terwijl dochterlief haar middagdutje deed en vrouwlief in het zonnetje zat, ben ik voor het eerst sinds lang nog eens gaan lopen. Een primeur, want ik werd voor het eerst vergezeld door mijn zoontje van 5 op de fiets. Hij fietst een ideaal tempo voor mij en ik kon de alcohol van de vorige avond er uitzweten. 7 km gelopen rustig op het gemakje ...  Geen al te sportieve prestatie maar wél voor herhaling vatbaar, zo een vader en zoon uitje.

 

21:46 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Eindhoven De marathon van Eindhoven valt 'altijd!' samen met de verjaardag van mijn vriendin en op die momenten dringt de relativiteit van het lopen pas echt goed tot me door. Dus Eindhoven zal ook dit jaar niet op het menu staan, maar ik loop wel de IFF (voor mij één van de mooiste in de Lage Landen).
Pas op, beste jo, profiteer er nog van nu hij nog 5 is, volgend jaar kan het al heel wat anders zijn...
marc

Gepost door: marc | 21-08-07

warning mag ik je hierbij toch even waarschuwen voor het geval je dochtertje een gelijkaardig vader-dochter-uitje voorstelt? ik ben er nie echt gerust in dat je gestel een "loopje" naar Afrika aan zal kunnen... ;-)

Gepost door: k | 22-08-07

De commentaren zijn gesloten.