30-12-07

Amateur Fun Corrida Leuven 2007

LS

Deze middag de 12 km overleefd. Om 11h00 vertrokken op het Martelarenplein voor het station van Leuven voor 3 x maal hetzelfde parcourtje van 4 km dwars door wondermooi verkeersvrij Leuven. Alleen dat al maakt deze corrida de moeite waard.

Ben net op tijd toegekomen en stond dus, traditiegetrouw, helemaal achteraan de massa. Onmogelijk dus om een mooie tijd te lopen, maar dat was dan ook helemaal de bedoeling niet. Ben traag vertrokken en traag blijven doorlopen tot aan de finish, met een lichte "versnelling" tijdens de laatste ronde. Niet slecht na zo lange tijd niet lopen.

De goede raad van mijn vader indachtig "kies een mooi poepke uit en blijf daar dan rustig achter lopen" ben ik achter een mooi achterwerk blijven hangen. Een schoon poepke dat almaar knapper en schoner werd, steeds begeerlijker want meer onbereikbaar, want steeds een beetje verder van mij verwijderd ... blijkbaar ben ik toch de leeftijd om achter de snelle poepkes aan te zitten voorbij, in ieder geval toch de leeftijd om ze bij te houden of in te halen Knipoog ik liep dan ook aan een geriatrische snelheid.

Tijdens het lopen wel geen centje pijn, nergens last van, waarschijnlijk morgenvroeg wel stijf ...

Net zoals vorig jaar eerder teleurgesteld over de organisatie, de vrijwillligers deden hun werk wel goed, maar de eerste lopers (die me al voorbijsnelden op het Ladeuzeplein) hadden de grootste moeite om de massa voorbij te kunnen, er was geen drankbevoorrading, er was zelfs geen drank (meer) bij aankomst, ...wél een flesje witte wijn gekregen na de aankomst (vorig jaar was er ook een flesje rood bij)... en ook wél zeer tevreden over de tijdsweergave, het gebruik van een makkelijke chip ingewerkt in het borstnummer en de resultaten op internet (mét filmpje) nadien.

Enfin, ik (be)sluit met een best tevreden gevoel het (loop)jaar af en maak alvast een afspraak voor de Corrida Leuven 2008.

Aan alle lezers een goed 2008; gezondheid, tevredenheid en een positieve ingesteldheid wens ik jullie allen toe !

 

Tot volgend jaar ! Tong uitstekend

20:02 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Laat 2008 een gezond en sportief jaar worden voor jou en je familie.

Gepost door: Ron | 31-12-07

Toch weer gemist... ...maar volgend jaar beter!
De rode wijn hadden wij jou kunnen bezorgen, maar de dag dat ik ons voor Leuven wilde inschrijven, bleek de voorafinschrijving net afgelopen. Dus... we zijn niet gegaan (kleine kans dat we de dag zelf aan de bak zouden komen). Wat we in de plaats deden, is ook een aanrader (zie ons blog). Groetjes, en alvast een gelukkig nieuwjaar!!

Gepost door: AnnAlice | 31-12-07

Als organisatoren zijn we blij te lezen dat je je geamuseerd hebt. Bevoorrading is er om wille van het weer al jaren niet bij bij de eindejaarscorrida. De corrida groeit uit tot een massaloop, en daar is een goede tijd voor de eerste lopers van ondergeschikt belang. De fun staat voor ons voorop.
Dat onze vrienden zich misrekende bij de drankbevoorrading na aankomst is idd een minpunt.
Geniet van de wijn, en hopelijk tot volgend jaar

Gepost door: bear | 31-12-07

Beste wensen Onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar aan de gehele familie! Mag 2008 een voorspoedig jaar worden in goede gezondheid zodat er blessurevrij veel kilometers en P.R.’s gelopen worden. Jouw tactiek lijkt mij wel voor herhaling vatbaar, zal het onthouden.

Gepost door: Dirkjogt | 01-01-08

ai En wij vonden het vorig jaar al niet goed georganiseerd, blijkbaar was het nu nog slechter. Toch het jaar sportief geëindigd. Mooi zo

Gepost door: Julie | 01-01-08

Walk like an angel 'k Wens jou en je familie in ieder geval ook een spetterend 2008 !!
Tof dat je terug begint te bloggen. Ik zat er echt op te wachten.
Eerste besluitje : loop-en denksnelheid zijn vrij simultaan dus.
Tot lezens !!

Gepost door: IBM | 02-01-08

frustrerend! de combinatie "juveniele lust - geriatrische snelheid" ai, da moet pijnlijk zijn! ;-)
maar geen nood, mits een goede infantiele koppigheidsfase zal je er ook wel komen! :-)

ps: ik kijk ernaar uit om jou en IBM weer te zien "blogvechten". heerlijk! :-)

Gepost door: k | 05-01-08

teasing kben eigenlijk curieus hoe je't er binnen 8 luttele maandjes van af gaat brengen bij die triathlon! :-)))
(wie weet blijken slopende renovatiewerken wel de perfecte voorbereiding!)

Gepost door: k | 05-01-08

De commentaren zijn gesloten.