30-12-07

Amateur Fun Corrida Leuven 2007

LS

Deze middag de 12 km overleefd. Om 11h00 vertrokken op het Martelarenplein voor het station van Leuven voor 3 x maal hetzelfde parcourtje van 4 km dwars door wondermooi verkeersvrij Leuven. Alleen dat al maakt deze corrida de moeite waard.

Ben net op tijd toegekomen en stond dus, traditiegetrouw, helemaal achteraan de massa. Onmogelijk dus om een mooie tijd te lopen, maar dat was dan ook helemaal de bedoeling niet. Ben traag vertrokken en traag blijven doorlopen tot aan de finish, met een lichte "versnelling" tijdens de laatste ronde. Niet slecht na zo lange tijd niet lopen.

De goede raad van mijn vader indachtig "kies een mooi poepke uit en blijf daar dan rustig achter lopen" ben ik achter een mooi achterwerk blijven hangen. Een schoon poepke dat almaar knapper en schoner werd, steeds begeerlijker want meer onbereikbaar, want steeds een beetje verder van mij verwijderd ... blijkbaar ben ik toch de leeftijd om achter de snelle poepkes aan te zitten voorbij, in ieder geval toch de leeftijd om ze bij te houden of in te halen Knipoog ik liep dan ook aan een geriatrische snelheid.

Tijdens het lopen wel geen centje pijn, nergens last van, waarschijnlijk morgenvroeg wel stijf ...

Net zoals vorig jaar eerder teleurgesteld over de organisatie, de vrijwillligers deden hun werk wel goed, maar de eerste lopers (die me al voorbijsnelden op het Ladeuzeplein) hadden de grootste moeite om de massa voorbij te kunnen, er was geen drankbevoorrading, er was zelfs geen drank (meer) bij aankomst, ...wél een flesje witte wijn gekregen na de aankomst (vorig jaar was er ook een flesje rood bij)... en ook wél zeer tevreden over de tijdsweergave, het gebruik van een makkelijke chip ingewerkt in het borstnummer en de resultaten op internet (mét filmpje) nadien.

Enfin, ik (be)sluit met een best tevreden gevoel het (loop)jaar af en maak alvast een afspraak voor de Corrida Leuven 2008.

Aan alle lezers een goed 2008; gezondheid, tevredenheid en een positieve ingesteldheid wens ik jullie allen toe !

 

Tot volgend jaar ! Tong uitstekend

20:02 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

29-12-07

Leuven Sylvester Corrida 2007

LS

 

Morgen 30 december 20007, zal ik aan de start verschijnen van de eindejaarscorrida te Leuven. Het is ongeveer sinds de 20 km van Brussel geleden dat ik nog eens liep ... de verbouwingen (oorzaak van het niet lopen/bloggen de laatste maanden) ten huize joloopt zijn achter de rug... er is weer tijd, goesting en energie voor iets anders Smile

15:44 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |