09-01-08

over potjes, doosjes, loopjes en dekseltjes

LS

"Een Tupperware avondje, Jo, jij komt toch ook ?" 

Licht kirrend van vrolijk anticiperend enthousiasme en uitkijkend naar een spannende avond waar deksels van potjes zullen gelicht worden (in meerdere betekenissen en al dan niet onwelriekend) duwde mijn buurschone een folder en uitnodiging in mijn argeloze handen.

mmmh, daar sta je dan voor de verscheurende keuze. Een rustig relax en toch revitaliserend avondloopje of een avond midden een bende vrouwen en potten doorbrengen. Wat zou het meeste deugd doen ?

Begrijp me niet verkeerd, ik heb zeker niets tegen vrouwen en al evenmin tegen potten (al ben ik daar gewoon niet het dekseltje dat erop past).

Dus buurvrouwlief, ik moet je ontgoochelen, je zal die potten zelf moeten afhandelen ... ik wens je deksels veel plezier, maar ik ga ervoor op de loop.

En leg straks, bij terugkeer en na een lekker warme douche, mijn deksel op mijn eigen doosje ... lekker in de zetel, knus voor de haard... genieten ...

20:16 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

fight flight or freeze? :-)
je moet toch wel iets heel vertrouwelijks uitstralen voor de andere sexe om hiervoor überhaupt gevrààgd te worden... beschouw het maar als een eer! ;-)
pas op, zo'n avond kan héél leerrijk zijn zenne! (voor onpragmatische wezens zoals ik toch)
in het ergste geval ga je gewoon naar huis met een handvol nieuwe recepten, de laatste sappige roddels van de buurt en een leuk presentje voor je "dekseltje", toch? :-)

Gepost door: k | 10-01-08

tupperware... misschien kan de buurvrouw de volgende keer een lingerie-show doen? Om zo maar even iets te noemen :)

Gepost door: Ronald | 10-01-08

Zolang je het deksel maar niet op je neus krijgt!
Grtz!

Gepost door: AnnAlice | 10-01-08

Napa ? Pili !!! Uiteraard kreeg jij de uitnodiging. 'k Heb je al verwittigd wat er kon gebeuren, met die lange jas van jou...
Je hebt de juiste beslissing genomen, mon ami. Zoals jij kan koken (en ik kan het weten ) zijn er geen restjes. En daarvoor dienen die Tupperware spullen toch ? ;)
Over die 'argeloze' handen zwijg ik liever...

Gepost door: IBM | 11-01-08

goeie keuze Goed gedaan Jo, voor je 't weet zit je bedolven onder een berg pottekes met levenslange garantie waar je uiteindelijk niets mee bent, én een lege portefeuille! een training is dan toch wel meer waard!

Gepost door: Julie | 13-01-08

o brother where art thou? 19 dagen alweer sinds je laatste pennevruchten :-(

niet bloggen = niet lopen??

Gepost door: k | 27-01-08

De commentaren zijn gesloten.