01-06-08

Het aanvaarden van het Bi-zijn.

LS

Ik heb reeds van de donderdag voor de 20 km van brussel last van verrekking in linkerdijbeen tijdens het fietsen, gaat eigenlijk van kwaad naar erger. Krijg er nu echt pijn aan, vooral tijdens bergop fietsen. Tijdens het lopen heb ik er tot nu toe geen enkele last van . Het gaat hier dus duidelijk om een fietsspier.

Ik splits mijn beenspieren op in "loop" en "fiets" spieren. Vermits bepaalde spieren (of pezen) geen centje pijn doen bij het fietsen maar wel tijdens het lopen, of andersom.

Nu fiets ik slechts een relatief kleine afstand en loop af en toe maar een paar kilometers. Een echte bi-atleet ben ik dus zeker niet.  Er zijn een hele hoop mensen die op geregelde basis veel straffere zaken presteren.  Die dan ook de nodige ervaring met dit soort kwetsuren moeten hebben.

Mijn vraag richt ik dan ook aan die echt sportievelingen onder ons.  Wat moet ik nu doen ? Een periode algehele rust inlassen ? Of een tijd alleen maar lopen en de fiets even aan de kant laten ?

Dat bi-zijn heeft dus zijn eigen problemen. Ik worstel er nog mee en dien nog de nodige ervaring opdoen.

Euh, voor alle duidelijkheid, ik heb het hier over bi-sporter zijn (zowel lopen als fietsen). Wat sexuele geaardheid betreft ben ik lesbisch; iets wat heel gebruikelijk is bij de hetero-man. (flauw grapje)

Maandag heb ik een vrij dagje, tot dinsdag blijf ik alvast van de fiets af. We zien wel wat het dan geven zal tijdens het woon -werk gefiets.

Eenieder nog een een fijne zondag gewenst.

10:30 Gepost door Jo in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

professioneel advies dilemma's over loop- en fietsspieren kunnen meestal worden opgelost door het overschakelen op de tuinier- en huishoudspieren.
geen dank. factuur volgt.

Gepost door: k | 03-06-08

vingertikking mag ik u er toch even fijntjes op wijzen dat uw blogpubliek mijns inziens van een dergelijk intellectueel niveau is dat ze jouw bi-insininuatie ook op eigen kracht correct zou geïnterpreteerd hebben. een lezer voelt zich ongaarne onderschat.
gelieve de innuendo's dus in het vervolg ongeëxpliciteerd te laten. ;-)

Gepost door: k | 03-06-08

Zwam Oef !!! Ik dacht al dat het over Bi-fi worstjes zou gaan...

Gepost door: IBM | 04-06-08

Ik dacht al om hier een over een outing te lezen, maar niets van..))
Met uw probleem kan ik je helaas niet helpen, ik fiets niet zo graag.

Gepost door: betty spencer | 12-06-08

gewoon even langs een sportdoktor gaan denk ik, mischien is het opgelost met niks, maar indien het structureel is (zoals het bi-zijn), dan ben je beter af met goed advies.
Eugh, en bi zijn is nog niet zo erg als een trans die lesbisch wordt.

Gepost door: streverke | 08-07-08

Herstart Volgens mij mag je nu herstarten

Gepost door: cremke | 12-08-08

De commentaren zijn gesloten.